ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 2021-2022

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 2021-2022

Σας ανακοινώνουμε την πιλοτική έναρξη λειτουργίας των τμημάτων του Φάρου Τυφλών της Ελλάδος για το έτος 2021-2022, προσαρμοσμένη στα μέτρα ασφαλείας που προβλέπονται για την αποφυγή εξάπλωσης του ιού covid-19. Λόγω των συνθηκών αναμένονται τροποποιήσεις ως προς την λειτουργία καθώς και το χρόνο έναρξης των τμημάτων.

Τα τμήματα θα λειτουργήσουν διαδικτυακά και δια ζώσης σε μικρές ομάδες στο πλαίσιο αποφυγής συνωστισμού και τηρώντας τα μέτρα προστασίας για τον covid-19. Για τα δια ζώσης τμήματα είναι απαραίτητη η επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού, πιστοποιητικού νόσησης ή διαγνωστικό τεστ τουλάχιστον 48 ωρών, ενώ η προσέλευση θα γίνεται λίγο πριν και η αποχώρηση μετά την ολοκλήρωση της δράσης, για την αποφυγή συνωστισμού.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν την συμμετοχή τους στην Κοινωνική Υπηρεσία στο 210 9415222 μέχρι τις 15 Οκτωβρίου για τα τμήματα:

Κίνηση-Έκφραση, Παραδοσιακών χορών, Η/Υ, Κεραμικής, Ιταλικών, Αγγλικών, Ισπανικών, Braille και Σκακιού (θα ακολουθήσει σχετική ανακοίνωση για τη λειτουργία των υπόλοιπων τμημάτων).

Επίσης σας υπενθυμίζουμε ότι η εξυπηρέτηση των ωφελούμενων από τις υπηρεσίες του φορέα γίνεται με ραντεβού για τους ίδιους λόγους.

Παρακαλούμε για την κατανόηση και συμμόρφωση προς τα εκάστοτε μέτρα που ανακοινώνουν οι αρμόδιοι φορείς για την προστασία όλων μας από τον ιό covid-19.