ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Τη Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου, ο Φάρος Τυφλών της Ελλάδος συμμετείχε σε συνέχεια ευγενικής πρόσκλησης του Δήμου Αγίου Δημητρίου, στην εκδήλωση που διοργάνωσαν ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος και ο Οργανισμός Παιδείας, Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Προστασίας του Δήμου, με τίτλο «όλοι διαφορετικοί, όλοι ίσοι».

Η εκδήλωση, αφιερωμένη στην Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία, έλαβε χώρα στο νέο κλειστό οδού Αργοστολίου (3ο Λύκειο) και περιελάβανε ένα πλούσιο πρόγραμμα πολιτιστικού και αθλητικού περιεχομένου, με την παράλληλη συμμετοχή ειδικού σχολείου, Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. του Δήμου και λοιπών ειδικών φορέων/δομών.

Ο Φάρος Τυφλών της Ελλάδος εκπροσωπήθηκε από την Πρόεδρο του Δ.Σ., κα Μαρία Τζεβελέκου και τη μοναδική Χορωδία του, με την παρουσίαση τραγουδιών, αλλά και την απαγγελία συμβολικού λαογραφικού κειμένου για την ημέρα, εκπέμποντας το ηχηρό μήνυμα της ανάγκης για θεμελίωση ισότιμων ευκαιριών και άρση φαινομένων αποκλεισμού, στο πλαίσιο μιας ουσιαστικά συμπεριληπτικής κοινωνίας.

Ευχαριστούμε τον Δήμο Αγίου Δημητρίου για τη φιλοξενία και τον συγχαίρουμε για τις πρωτοβουλίες και δράσεις ευαισθητοποίησης της ευρύτερης κοινότητας.