ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ 8/6/2023

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ 8/6/2023

Tην Πέμπτη 8 Ιουνίου 2023, o Φάρος Τυφλών της Ελλάδος διοργάνωσε μια ακόμα επιτυχημένη πολιτιστική εκδήλωση!

Tο Μουσικό τμήμα και το τμήμα Εκμάθησης Χορών Latin παρουσίασαν αποσπάσματα από το έργο τους, δημιουργώντας μια πραγματικά ξεχωριστή ατμόσφαιρα με τα πολύτιμα αρώματα της συμμετοχής, της συνοχής, της ομαδικότητας και της ουσιαστικής συμπερίληψης.

Η συνύπαρξη τόσων πολλών και διαφορετικών ανθρώπων που δημιούργησαν και στήριξαν τα Τμήματα της Eκμάθησης Kιθάρας, της Oρθοφωνίας, της Xορωδίας και των χορών Latin και μοιράστηκαν με όλους τους παρευρισκόμενους την αγάπη τους για τη μουσική, το τραγούδι, το χορό, οδήγησε σε ένα μοναδικό αποτέλεσμα.

Τα θερμά, επαναλαμβανόμενα χειροκροτήματα, ήταν η έκφραση της χαράς και συγκίνησης που αισθάνθηκαν όλοι όσοι παρακολούθησαν αυτή την καλλιτεχνικά σύνθετη παράσταση.

Εκ μέρους τη Διοίκησης του Φορέα παρέστησαν: η Πρόεδρος, κα Μαρία Τζεβελέκου, η Αντιπρόεδρος, κα Γωγώ Λούζη-Ρουκουτάκη, ο Γενικός Γραμματέας, κος Εμμανουήλ Μπασιάς, ο Ταμίας, κος Χρήστος Λέκκας και το Μέλος, κος Γιώργος Βλασσόπουλος, ενώ εκ μέρους της Εξελεγκτικής Επιτροπής, ο Γενικός Γραμματέας, κος Λευτέρης Παπαπέτρου και το Μέλος, κα Γεωργία Δούμα. Εκ μέρους της Δ/νσης παρέστη η Δ/ντρια Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης, κα Μήλα Γεωργία η οποία μαζί με τις εργαζόμενες κα Καγκαράκη Όλγα, Μαριόλη Παναγιώτα και Μπόθου Αργυρώ, συνέβαλαν στην ομαλή διεξαγωγή της εκδήλωσης.

Πέρα από δεκάδες φίλους και ωφελούμενους του Φορέα, τίμησαν ιδιαιτέρως με την παρουσία τους:

ο Δήμαρχος Καλλιθέας, κος Δημήτρης Κάρναβος, η Αντιδήμαρχος Πρόνοιας Καλλιθέας, κα Άννα Γιαννακού-Πάσχου, ο Αντιδήμαρχος Υγείας και Κοινωνικής Προστασίας, κος Γεώργιος Καλαμπαλίκης, ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Αμφιβληστροειδοπαθών, κος Στρατής Χατζηχαραλάμπους, η Δ/ντρια του παραρτήματος του Διαγνωστικού Ομίλου Affidea στην Καλλιθέα, κα Μαρία Καραπίντσου και η Πρόεδρος και η Γενική Γραμματέας της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Καλλιθέας, κα Βασιλική Κολυβήρα και κα Όλγα Γιαννίκου αντίστοιχα.

Τα συγχαρητήριά μας σε όλους τους συντελεστές αυτής της ξεχωριστής εκδήλωσης και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους αυτήν την ιδιαίτερης καλλιτεχνικής αξίας δράση του Φορέα μας!

Η δράση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος «Πολιτιστικές δράσεις και προγράμματα προώθησης της καθολικής προσβασιμότητας των τυφλών και ατόμων με προβλήματα όρασης στον πολιτισμό», το οποίο υλοποιεί ο φορέα μας από το Μάιο έως τον Δεκέμβριο 2023 “με την οικονομική υποστήριξη και υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού”.