ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2021

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2021

Την Δευτέρα, 8 Φεβρουαρίου 2021, σημειώθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Φάρου Τυφλών της Ελλάδος στην αίθουσα εκδηλώσεων του Φορέα.

Δεδομένων των ιδιαίτερων συνθηκών λόγω της πανδημίας, η διαδικασία έγινε παρουσία μόνο του Γενικού Διευθυντή, κου Καρκούλια Γεώργιου, της Διευθύντριας Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης, κας Μήλα Γεωργίας και του Προέδρου του Σωματείου Εργαζομένων, κου Σιζόπουλου Χριστόφορου, τηρώντας όπως πάντα όλα τα απαιτούμενα μέτρα προστασίας.

Τα κομμάτια μοιράστηκαν σε όλους του εργαζόμενους των τμημάτων και Παραγωγικών Εργαστηρίων, με τις ευχές της Διοίκησης και της Διεύθυνσης για μια καλή χρονιά, με ασφάλεια και υγεία, ενώ ο τυχερός κέρδισε μια δωροεπιταγή από αλυσίδα SuperMarket.

Ελπίδα όλων είναι την ερχόμενη χρονιά οι συνθήκες να επιτρέπουν η τελετή αυτή να συνοδευθεί από εορταστικό πρόγραμμα στο πλαίσιο επίσημης εκδήλωσης, όπως παραδοσιακά συνηθίζεται στον Φορέα μας, παρουσία δεκάδων φίλων, ωφελούμενων και επίσημων προσκεκλημένων.

Ο Διοίκηση και η Διεύθυνση του Φάρου Τυφλών σας εύχονται ολόψυχα μια καλή και παραγωγική χρονιά και αποστέλλουν ένα ηχηρό μήνυμα αισιοδοξίας και ελπίδας. Παρά τις αντιξοότητες, ο Φάρος Τυφλών της Ελλάδος, εξακολουθεί αδιάκοπα το έργο του, για πολλαπλά ωφέλιμα αποτελέσματα για τον πληθυσμό που υπηρετεί, καινοτομώντας και ανοίγοντας νέους δρόμους.