Η ομάδα Παραδοσιακών Χορών του Φάρου Τυφλών της Ελλάδος στην 11η Πανελλήνια Συνάντηση ομάδων Χορού Ατόμων με αναπηρία και 7ο I.D.F.D. Καρδίτσα, 23-26 Μαΐου 2024

Η ομάδα Παραδοσιακών Χορών του Φάρου Τυφλών της Ελλάδος στην 11η Πανελλήνια Συνάντηση ομάδων Χορού Ατόμων με αναπηρία και 7ο I.D.F.D. Καρδίτσα, 23-26 Μαΐου 2024

Με μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια ανακοινώνουμε την εξαιρετική εμφάνιση της Ομάδας Παραδοσιακών Χορών του Φάρου το Σάββατο 25.05.2024 στην 11η Πανελλήνια Συνάντηση ομάδων Χορού Ατόμων με αναπηρία και 7ο I.D.F.D., που πραγματοποιήθηκε στην Καρδίτσα.

Το παρατεταμένο και θερμό χειροκρότημα του κοινού κατά τη διάρκεια της εμφάνισης της ομάδας μας και τα ζεστά σχόλια που εισέπραξαν όλοι οι χορευτές μας ήταν η συγκινητική επιβράβευση της όλης τους προσπάθειας.

Θα θέλαμε να εκφράσουμε θερμές ευχαριστίες σε όλους όσους συνέβαλαν σε αυτή την επιτυχία και ιδιαίτερα στους διοργανωτές του Φεστιβάλ και την κυρία Καραπαναγιώτη για την άψογη φιλοξενία και την ευκαιρία που μας έδωσαν να παρουσιάσουμε ένα δείγμα του έργου του Φάρου.

Ταυτόχρονα συγχαίρουμε και ευχαριστούμε τους χορευτές που έλαβαν μέρος (Φωτεινή Διαμαντοπούλου, Γεωργία Δούμα, Χάρη Καραμούζη, Κωνσταντίνο Κουτσουμπό, Νίκο Μπίστα, Δημήτρη Νάτσικα, Ελισσάβετ Πολλάτου, Στέλλα Στεργιόγλου, Μαρία Τζεβελέκου) και τη συγχορεύτρια και δασκάλα μας Χριστίνα Μαλάμου που εντυπωσίασε τους πάντες με την υπέροχη φωνή της τραγουδώντας a capella το «Είχα μια αγάπη» (Καλαματιανό Πάρου), που ήταν και ο πρώτος χορός της ομάδας μας.

Με τη δύναμη και ενέργεια που μας δίνει αυτή η επιτυχία και το βραβείο του «Άριστου Συντονισμού» συνεχίζουμε το ταξίδι μας στην Παράδοση και στον Πολιτισμό.