1ος ΑΓΩΝΑΣ ΜΗΔΕΝΙΚΩΝ ΔΙΑΚΡΙΣΕΩΝ

1ος ΑΓΩΝΑΣ ΜΗΔΕΝΙΚΩΝ ΔΙΑΚΡΙΣΕΩΝ

Ο Φάρος Τυφλών συμμετείχε με πολλή μεγάλη επιτυχία και απήχηση στον 1ο αγώνα μηδενικών διακρίσεων (1rst Zero Discrimination Run) που πραγματοποιήθηκε στις 14 Μαΐου 2023 στο Κεντρικό Στάδιο του ΟΑΚΑ, στην πιο εμβληματική αθλητική εγκατάσταση της Ελλάδας.

Τα μέλη της ομάδας τοξοβολίας του Φάρου που αγωνίστηκαν έστειλαν πολλά και σημαντικά μηνύματα κατά των διακρίσεων.

Ο αγώνας διοργανώθηκε από τους Δρομείς Ελπίδας, σε συνεργασία με την Ένωση Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες (ΕΣΟΑ) και τον Σύλλογο Ελλήνων Παραολυμπιονικών (ΣΕΠ), με την υποστήριξη του Tihio Race και την αιγίδα του ΟΑΚΑ, τους οποίους και ευχαριστούμε για την ιδιαίτερη φιλοξενία και την επιτυχημένη διοργάνωση.

Η μηδενική ανοχή σε διακρίσεις, η ισότητα, ο πολιτισμός και η αξιοποίηση των εσωτερικών μας δυνάμεων, είναι οι αρχές που η ομάδα του Φάρου ανέδειξε με τη συμμετοχή της στο άθλημα της τοξοβολίας,

Ευχαριστούμε τους εθελοντές αθλητές αλλά και τη διοίκηση του Αθλητικού Ομίλου Καρέα για την ενεργό συμμετοχή και πολύτιμη συμβολή τους στη διοργάνωση και φιλοξενία μας.

Συγχαίρουμε και ευχαριστούμε ιδιαίτερα των μαθητή του Κολλεγίου Ψυχικού Δημήτρη Αναστασόπουλο, για την ιδέα, τη πρωτοβουλία και την έμπνευση της πρώτης στην Ελλάδα οργανωμένης εκμάθησης τοξοβολίας ατόμων με οπτική αναπηρία.

Καλή αντάμωση σε επόμενες δράσεις και αγώνες και καλή συνέχεια στους στόχους μας τους οποίους μπορούμε να πετύχουμε όταν προσπαθούμε και πιστεύουμε σε αυτούς και στον εαυτό μας!