Συμμετοχή Ομάδας Παραδοσιακών σε Χορευτικό Φεστιβάλ στη Μύκονο

Συμμετοχή Ομάδας Παραδοσιακών σε Χορευτικό Φεστιβάλ στη Μύκονο

Η ομάδα παραδοσιακών χορών του Φάρου Τυφλών της Ελλάδος έλαβε με μεγάλη επιτυχία μέρος στην μουσικοχορευτική παράσταση με τίτλο ” Χόρεψε με την ψυχή σου”, που διοργάνωσε η χορευτική ομάδα του «Απολλώνιου Συλλόγου» «Μυκονιάτικη Βεγγέρα» στο Γρυπάρειο Πολιτιστικό Κέντρο Μυκόνου.

Σε μια κατάμεστη αίθουσα, χορευτές από την ομάδα παραδοσιακών χορών του Φάρου κατάφεραν να κλέψουν τις καρδιές του κοινού με την άρτια και γεμάτη ενέργεια εμφάνιση τους.

Το παρατεταμένο και γεμάτο ενθουσιασμό χειροκρότημα όλων όσων είχαν κατακλύσει την αίθουσα προκάλεσε συναισθήματα χαράς και συγκίνησης.

Το θερμό καλωσόρισμα και η άψογη φιλοξενία από την ομάδα της «Μυκονιάτικης Βεγγέρας» αλλά και η ζεστή αγκαλιά των κατοίκων του νησιού άφησε σε όλους υπέροχα μοναδικές εντυπώσεις.

Ευχαριστούμε θερμά τον κύριο Αντώνη Αντωνίνη, υπεύθυνο της μυκονιάτικης Βεγγέρας» αλλά και όλους και τον καθένα ξεχωριστά που με την παρουσία και προσφορά τους συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στους συνοδούς εθελοντές της ομάδας του Φάρου: Γενική Γραμματέα κυρία Κατσαρού Δήμητρα, Διευθύντρια Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης κυρία Μήλα Γεωργία και το μέλος της ΓΣ και της ομάδας παραδοσιακών χορών κυρία Στεργιόγλου Στέλλα, που η βοήθεια τους υπήρξε πολύτιμη.

Πολλά συγχαρητήρια στους χορευτές μας:

Καραθύμιου Χρυσούλα
Καραμούζης Χάρης
Κουράκου Πιλάρ
Κουτσουμπός Κωνσταντίνος
Μαρκαντωνάκη Κατερίνα
Νάτσικας Δημήτρης
Νικηφόρου Βάλια
Ξύστρη Ειρήνη
Τζαναβάρης Στέλιος
Τζεβελέκου Μαρία
Χατζηχαραλάμπους Γιώργος

και στην δασκάλα τους που εντυπωσίασαν όλους με την όμορφη και ολοκληρωμένη παρουσίαση του χορευτικού τους προγράμματος.