ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΧΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΦΑΡΟΥ ΤΥΦΛΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟ 5Ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ «ΣΥΡΙΑΝΟΠΑΤΩ»

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΧΟΡΕΥΤΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΦΑΡΟΥ ΤΥΦΛΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟ 5Ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ «ΣΥΡΙΑΝΟΠΑΤΩ»

Ο Φάρος Τυφλών της Ελλάδος, συμμετείχε στο 5ο Φεστιβάλ «Συριανοπατώ» που έλαβε χώρα στο νησί της Σύρου το διάστημα 29/6-1/7 2023. Η Ομάδα Παραδοσιακών Χορών του Φάρου Τυφλών της Ελλάδος, σε συνέχεια της τιμητικής πρόσκλησης του Λαογραφικού-Χορευτικού Ομίλου «Η σοφία της παράδοσης» και στο πλαίσιο της υψηλής πολιτιστικής της δράσης και προσφοράς, συμμετείχε στην εν λόγω διοργάνωση εκπροσωπώντας τον φορέα και εκπέμποντας το ηχηρό μήνυμα της σπουδαιότητας τέτοιων δράσεων, προς την κατεύθυνση μιας ουσιαστικά ισότιμης και συμπεριληπτικής κοινωνίας.

Ευχαριστούμε θερμά τόσο τον Λαογραφικό-Χορευτικό Όμιλο «Η σοφία της παράδοσης» όσο και όλους τους συντελεστές για την ζεστή φιλοξενία και την αρτιότητα της σπουδαίας αυτής διοργάνωσης.

Η δράση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του προγράμματος «Πολιτιστικές δράσεις και προγράμματα προώθησης της καθολικής προσβασιμότητας των τυφλών και ατόμων με προβλήματα όρασης στον πολιτισμό», το οποίο υλοποιεί ο φορέας μας από το Μάιο έως τον Δεκέμβριο 2023 “με την οικονομική υποστήριξη και υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού”