ΤΕΛΕΣΗ ΑΓΙΑΣΜΟΥ ΕΝΟΨΕΙ ΤΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ Φ.Τ.Ε. ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 2022-2023

ΤΕΛΕΣΗ ΑΓΙΑΣΜΟΥ ΕΝΟΨΕΙ ΤΗΣ ΕΝΑΡΞΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ Φ.Τ.Ε. ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 2022-2023

Την Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 11.00, τελέστηκε Αγιασμός στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Φορέα, ενόψει της έναρξης των Προγραμμάτων-Τμημάτων της νέας περιόδου από τον Πατέρα Λεωνίδα Ψαριανό.

Παρόντες ήταν οι εργαζόμενοι του Φορέα, καθώς και πολλοί φίλοι, ωφελούμενοι και συνεργάτες. Εκ μέρους της Διοίκησης παρέστησαν η Πρόεδρος, κα Μαρία Τζεβελέκου, οι Αντιπρόεδροι κα Γωγώ Ρουκουτάκη και κος Φώτης Ζάκας, ο Γενικός Γραμματέας, κος Εμμανουήλ Μπασιάς και τα Μέλη, κος Γιώργος Βλασσόπουλος, κος Χρήστος Λέκκας και κος Θανάσης Παπαϊωάννου και εκ μέρους της Δ/νσης ο Γενικός Δ/της, κος Καρκούλιας Γεώργιος και η Δ/ντρια Κοινωνικής Μέριμνας και Ανάπτυξης, κα Μήλα Γεωργία.

Παράλληλα, τίμησαν με την παρουσία τους: ο Δήμαρχος Καλλιθέας, κος Κάρναβος Δημήτρης, η Αντιδήμαρχος Πρόνοιας Καλλιθέας, κα Πάσχου-Γιαννακού Άννα, ο Αντιδήμαρχος Υγείας και Κοινωνικής Προστασίας Καλλιθέας, κος Καλαμπαλίκης Γιώργος, ο Δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου, κος Φωστηρόπουλος Γιάννης, ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ και τέως Υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, κος Μπαλάφας Γιάννης, ο Αντιδήμαρχος Ηλεκτροφωτισμού, Ενεργειακής αναβάθμισης και πολιτικής Προστασίας Δήμου Αθηναίων, κος Κολάτος Ευγένιος, η Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Τομέα, κα Νάνου Δήμητρα, η Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος εθελοντισμού Αττικής, κα Μπαρμπαγιάννη Ευγενία και ο Αντιπρόεδρος της Εθνικής Ομοσπονδοίας Τυφλών και οργανωτικός Γραμματέας του Π.Σ.Τ., κος Μαρκοστάμος Παναγιώτης. Επίσης χαιρέτισε την εκδήλωση μέσω γραπτής επιστολής του ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κος Αμυράς Γιώργος, ενώ μετέφερε τους χαιρετισμούς του ο επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής ομάδας του ΚΙΝΑΛ και Βουλευτής Ηλείας, κος Κατρίνης Μιχάλης, οι οποίοι δεν κατάφεραν να παραστούν λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων.

Κατά την εκδήλωση έγινε ιδιαίτερη αναφορά στην μοναδική εκπαιδευτική, πολιτιστική και κοινωνική αξία των τμημάτων και υπηρεσιών του Φορέα, τα οποία διαρκώς εμπλουτίζονται, με τις ευχές όλων και την ευλογία της Εκκλησίας για καλή αρχή και καλή πρόοδο για τους συμμετέχοντες.

Ο Φάρος Τυφλών της Ελλάδος, διαρκώς μεριμνά για τη διασφάλιση ισότιμων ευκαιριών και το άνοιγμα νέων δρόμων για τα άτομα με προβλήματα όρασης, μέσα από τα ποικίλα καινοτόμα και πρωτοποριακά προγράμματά του.

Ευχόμαστε από καρδιάς καλή αρχή σε όλους!